28.2.06

Et par gnidrede billeder

















- af sokkerne til Ebbas mand.

Opalgarn i den farveholdning, der hedder "Ugle" - og en kant allerøverst af TechnoHair, fordi uglefjer er så bløde og lydløse.

Årets sokkepar nr. 12.

Her taler en kvinde efter mit hjerte!!!! (klik for at linke til artikel)

Hvordan kan det dog være, at der skal en kvinde til at sætte ord på tingene?

Vi burde indføre en Inge Eriksen-flagdag.

11.2.06

Forskud på forår!

















I dag har solen skinnet, og som en rimelig sjældenhed har det ikke blæst her i Korsør.

Sammy iførte sig varmt tøj og satte sig ud i sommerstolen i solstriben!

10.2.06

Andres versioner er sjove!


Dette sokkemønster (Petticoat Pleats) var noget af et hit på Knitlist for et par år siden. Jeg omsatte det som byttehandel - et sokkemønster for et nøgle etellerandet fra folks lager.

Af og til får jeg stadig billeder fra folk, der har strikket dem - disse er lavet af Cathy fra New York.

9.2.06

Træææææææææg torsdag

Det er så absolut en af de dage, hvor man burde følge sit indre hulebjørneinstinkt, trække dynen op til næsen, og sove igennem til i morgen!

Gråt, småregn, smålunt (læs etsteds mellem to og fem plusgrader), og fordi sneen er væk virker det mørkere på grund af den forsvundne albedo. *GNYF*!

Det er snot-og-hyldetoddyvejr. Lydbog-sofa-og-dynevejr. Pyjamas-og-slåbrok-og-strikketøjvejr. Tusind-papirlommetørklæder-og-læbebalsamvejr.

Uldvejr.

Flash your stash

Nej, vel vil jeg da ej flashe det hele .... så bryder serveren sammen under alle de billeder!

Men her er "buret" til strømpegarnet, indkøbt formedelst en tyver i Netto. Det er egentlig beregnet til legetøj og børneværelser, men her i huset er det til MIT legetøj (og kattene. De bruger det til klatrestativ og hule).

8.2.06

Kunsten at sove med katte

Jeg er ikke så vant til at dele køje med katten, i og med at det hovedsalig har været Les der havde kattetække overfor de få sengeputtere vi har haft. Zigzag var den store undtagelse, og det skyldtes vist mest hans hår-fetish (der er noget helt specielt ved at sove med en siameser viklet ind i et langt hår ... don't ask)

Men både Flint og Fru Jensen betragter MIN dyne som lovligt territorium, med det resultat at når jeg vender mig i søvne bliver dynen bare liggende, solidt tynget ned af to vintersmælderfede missedyr.

I morges vågnede jeg og frøs som en chihuahua i snestorm - jeg, der ellers ALDRIG fryser? Ender med at jeg kryber til køjs i uldne underbukser, pyjamus og sweater! Og får hedetur efter to timer, om Murphys Lov ikke er sat ud af funktion.