28.9.06

En RÆDDI god idé!

Alle kender Oktoberfest i München, ikk'os?
De af os der enten strikker mens de drikker, eller ikke kan lide øl, kan nu melde sig til Socktoberfest. Bare sokker. Fed idé, bare jeg slipper for øllet ....

Jeg er blevet begavet!


Se hvad posten havde med til mig i dag!
Jeg vidste godt at den var på vej, men man bliver så glad alligevel.


I kuverten var der en til kuvert, samt 'noget' i bobleplast ...

En krusedulle at kigge på mens jeg strikker!
En CD med sej musik fra det grønne irske.
Et herligt brev - og som rosinen i pølseenden:

En lillebitte broderet kattebroche. Den er på størrelse med et frimærke! og må være skabt ved hjælp af lup.

Tusind tak, Irene. Hjertet løber over.




19.9.06

Lidt kattebilleder igen

De to marmeladedrenge bliver mere og mere fotogene, og mere og mere markante personligheder. Der er HELT sikkert noget siameser i dem. Tigerdyrets kropsbygning er temmelig afslørende, helt ned i detaljen såsom knækket på halen, og Sir Marmaduke Møgdyrs striber sidder der hvor en siam ville have masker.


Flint er blevet steriliseret, og går rundt med skærm og har lidt ondt af sig selv. Når skærm og sting ryger i dag kommer der vist til at gå en rum tid med pelspleje, samt med disciplinering af de to små bøller.

En bror? Det er en man banker - helst i sofaen oven i det menneske, der nu tilfældigvis forsøger at læse. Eller strikke. Eller drikke kaffe uden at spilde. Småsnue med avisen gider jeg slet ikke tale om!

I Clive Barkers "Thief of Always" optræder en Clue-cat, som får et skrækkeligt endeligt da den leger på komfuret. Den lader til at være blevet genfødt og taget ophold her i min sofa ...

Det er synd for mig!

Akkeja ... så opdagende man endnu en bid af det at blive lidt ældre og slidt i kanterne. Jeg har reddet mig en nedgroet negl, til trods for 46 års brug af fodformede sko og barfodsgang.


AV, AV, AV!
Så nu står den på fodterapeut og bøjle indtil den beslutter at opføre sig ordentligt og vokse som den skal, og en herlig undskyldning for at forblive barfodet et stykke tid endnu.